Technolog v potravinářském provoze
Web BONECO a.s.
Stabilní česká společnost zabývající se výrobou majonéz, hořčic, lahůdkových salátů apod. hledá schopného kolegu na pozici Technolog (manažer pro vývoj a inovace) do provozu v Kostelci nad Černými lesy.
Náplň práce:
– tvorba koncepcí nových směrů a strategií vývoje ve spolupráci s odbornými pracovníky jiných oddělení (Technický rozvoj, obchod, nákup, atd.)
– v rámci daného vývojového úkolu komplexní řešení od studie, sestavení receptur, technologického postupu, provedení provozních a trvanlivostních zkoušek až po ukončení vývoje a předání nového výrobku do výroby
– aktivní účast při provozních zkouškách nových výrobků ve spolupráci s ostatními úseky
– posuzování, vyhodnocování a doporučování nabídek základních surovin a ingrediencí pro stávající i nové výrobky
– účast na činnosti hodnotitelské komise jakosti – ochutnávky, senzorická hodnocení, apod.
Požadujeme:
– SŠ nebo VŠ potravinářského zaměření (nejlépe technologie potravin)
– odborná praxe min.1 rok
– základní znalost AJ nebo NJ
– tvorba THN, HACCP
– znalost potravinářské legislativy
Životopisy zasílejte na sekretariat@boneco.cz
Nástup možný ihned